Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de werkzaamheden in uw tuin? Hoveniersbedrijf Hoekstra is het adres voor u in en rondom Sneek. Voor zowel particuliere tuinen bij huis als tuinen op het terrein van bedrijven kunt u bij ons terecht.

Onze diensten

Wij kunnen u helpen met uw tuin. Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan het tuinonderhoud. Hieronder ziet u alle diensten die wij leveren:

Waarom kiest u voor hoveniersbedrijf Hoekstra?

Bij ons bent u verzekerd van een top tuin die geheel aansluit bij uw wensen. Bij het maken van een ontwerp voor uw tuin zal er namelijk eerst een oriƫnterend gesprek plaatsvinden. Zo kunnen wij kijken naar de huidige staat van de tuin en de wensen die u heeft. Op basis hiervan zullen we het tuinontwerp maken. Wanneer we vervolgens een akkoord hebben bereikt over het ontwerp kunt u deze door ons laten realiseren. Mocht u echter zelf ook beschikken over groene handen dan kunt u uiteraard ook zelf beginnen met het aanleggen van uw tuin. Op alle vlakken zullen wij ervoor zorgen dat u tevreden bent. Dit om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk kan genieten van uw tuin. Deze is namelijk de ideale plek om tot rust te komen en te ontspannen

TuinKeur

Wij zijn TuinKeur gecertificeerd! Dit is een keurmerk dat TuinKeur hoveniers onderscheid van andere hoveniers, wij zij namelijk op 120 punten gecontroleerd. Door het keurmerk kunnen wij zeggen dat, hoveniersbedrijf Hoekstra volgende is:

hovenier Sneek Hoekstra TuinKeur

 

Als bedrijf zijn wij trots op dit keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van een top tuin die lang mee gaat. Dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Samen met TuinKeur gaan wij als hoveniersbedrijf voor meer tuinplezier in en rondom Sneek.

 

Volg onze werkzaamheden!

Wij zijn trots op ons bedrijf en laten u graag meer zien van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Op onze eigen Facebook kunt u kijken waar wij aan werken en op de hoogte blijven van praktische tuintips het hele jaar door! Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje!
hoveniersbedrijf sneek friesland tuin tuinen

Contact

Gaan wij uw droomtuin ontwerpen en realiseren? Kan uw tuin wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of zijn er andere zaken wat op orde gemaakt moet worden in en rondom uw tuin? Wij helpen u graag! Stel uw vragen gerust en wij zullen u helpenContact