Een compleet nieuwe aanleg, kleine verandering of complete renovatie. Wij van Hoveniersbedrijf S. Hoekstra denken graag met u mee. Wij werken met veel gevoel, ervaring en bekwaamheid aan iedere verandering in uw tuin.

sjoerd_hoekstra_tuinen_hoveniersbedrijfGrondwerk is het fundament van de aanleg

Wij starten bij de aanleg van een tuin altijd met het grondwerk. Dit is  de basis voor elke groene buitenruimte. Hierna zullen we beginnen met de dode materialen zoals : (half)verharding, schuttingen, vlonders, pergola’s, waterpartijen, enz. Dit is het fundament van uw nieuwe tuin. Ook gaan we in dit stadium de kabels voor tuinverlichting en het leidingwerk voor sproei installaties aanleggen.

Als het fundament van uw tuin klaar is gaan we verder met de levende materialen; het groen. Hier onder vallen het gazon, de beplanting, hagen en groendaken.

De finishing touch brengen we aan met  tuinverlichting. Een goed uitgelichte tuin is veilig en geeft in het donker een mooie aanblik.

Aanleg en service

Onze service houd niet op als uw tuin klaar is. Binnen een jaar komen wij weer bij u langs om te zien of uw droomtuin nog helemaal naar wens is. Zijn er planten afgestorven dan vervangen wij deze. Kosteloos en zonder vragen, dat spreekt voor zich.

Gebruik maken van onze diensten?
Wij horen het graag.