Opzoek naar een tuinontwerp gemaakt door een echte vakman? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Hoekstra aan het goede adres!. Iedere tuin begint met een goed ontwerp. Ieder ontwerp is anders want niet iedere tuin is gelijk. Hierbij spelen uw wensen een grote rol. Daarom zal hoveniersbedrijf Hoekstra al uw wensen inventariseren en vervolgens in een tuinontwerp realiseren.

Van wensen naar tuinontwerp

Het ontwerp van uw tuin zal gebaseerd worden op de wensen die u heeft. Hiervoor komen wij vrijblijvend langs voor een gesprek ter oriëntatie van de huidige staat van de tuin. Hierbij is het ook mogelijk om u ideeën te bespreken en om te kijken naar wat er allemaal nog meer mogelijk is. Denkt u eens aan wat u graag wilt in de tuin. Niet alleen op het gebied van beplanting, er zijn meerdere zaken die meespelen bij het afmaken van uw tuin. Denk is aan :

  • Sierbestrating
  • Verlichting
  • Vijvers
  • Schuttingen
  • Tuinornamenten

Ook is het belangrijk dat u weet wat het budget is. 

3D tuinontwerp

Ook wij gaan mee met de tijd en brengen het ontwerp van uw tuin tot leven door middel van een 3D ontwerp. Dit geeft de mogelijkheid om samen met u de tuin te doorlopen en te bekijken vanuit meerdere hoeken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw tuin.  Om te kijken of een 3D tuinontwerp iets voor u is hebben wij de volgende prijzen tabel: 

Tuinoppervlakte m2 Bedragen inclusief BTW
0 > 100 m2 € 390,00
100 > 200 m2 € 550,00
200 > 400 m2 € 675,00
400 > 800 m2 € 800,00
800 > 1000 m2 € 950,00
1000 > 1500 m2 € 1175,00
1500 > 2500 m2 € 1500,00
2500 > groter prijs op aanvraag

De prijzen zijn inclusief twee aanpassingsrondes en de daarbij horende adviezen. Een eerste kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

3D Tuinontwerp - Hoveniersbedrijf Sneek - Hoekstra Tuinen Ijlst 3D Tuinontwerp - Hoveniersbedrijf Sneek - Hoekstra Tuinen Ijlst 

Van Tuinontwerp naar realisatie

Indien u nog vragen heeft over het ontwerp van de tuin dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u helpen met informatie waar u meer van wilt weten. Dit om er voor te zorgen dat de tuin tijdens de realisatie geen hinder zal geven. Tuinaanleg is net als tuinontwerpen een specialisme van Hoekstra-Tuinen. Daarom helpen wij u graag van ontwerp tot en met de aanleg van uw tuin. Vervolgens helpen wij u uiteraard ook graag met het onderhoud van uw tuin. 

3D Tuinontwerp - Hoveniersbedrijf Sneek - Hoekstra Tuinen Ijlst 3D Tuinontwerp - Hoveniersbedrijf Sneek - Hoekstra Tuinen Ijlst

Contact

Wilt u uw tuin in Sneek of elders in Friesland laten ontwerpen? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Hoekstra-Tuinen uit Ijlst aan het juiste adres! Indien u vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.