Bent u woonachtig in de omgeving van Sneek en opzoek naar een hovenier? Bij ons bent u aan het goede adres! Hoveniersbedrijf Hoekstra is namelijk het adres voor al uw tuinwerkzaamheden, gedurende het hele jaar. Zowel particulier, als voor bedrijven.

Onze diensten 

Als hoveniersbedrijf kunnen wij u helpen met meerdere diensten. U kan bijvoorbeeld een complete tuin laten realiseren door ons, van ontwerp tot oplevering. Ook wanneer u zelf graag bezig gaat in de tuin kan u bij ons terecht. Wij ondersteunen u graag waar dit nodig is. Voor een complete tuin zijn wij u graag van dienst, hierbij beginnen we altijd met een ontwerp. Het maken van een tuinontwerp is een specialiteit van Hoveniersbedrijf Hoekstra. U kunt kiezen uit een 2D ontwerp maar ook voor een 3D tuinontwerp!

Deze moderne vorm van ontwerpen biedt u de mogelijkheid om de tuin te bewonderen voordat deze is aangelegd. Voor meer informatie hier over kunt u hier kijken. De aanleg van uw tuin zal gebeuren volgens het afgestemde ontwerp. Uw tuin hoeft hiervoor niet compleet leeg te zijn. We helpen u ook graag met het opknappen van uw huidige tuin. Wanneer uw tuin is aangelegd kunt u bij ons ook terecht voor het tuinonderhoud. Voor meer informatie over deze diensten kunt u hier onder kijken.

Verder kan u ook bij ons terecht voor vele andere zaken. Het gehele jaar door zijn wij u van dienst! Ook in de winter, in deze koude periode heeft Hoveniersbedrijf Hoekstra een eigen winterdienst. Zo kan u gewoon uw eigen erf blijven gebruiken zonder gevaar met betrekking tot uitglijden. Voor al onze andere diensten kunt u hieronder kijken:

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de projecten die Hoveniersbedrijf Hoekstra heeft gerealiseerd dan nodigen wij u graag uit om eens te kijken bij onze impressies.

Waarom kiest u ons als hovenier?

Wij zijn TuinKeur gecertificeerd. Dit betekend dat wij gecontroleerd zijn op meer dan 120 punten zodat wij u 5 zekerheden kunnen bieden. Ons hoveniers bedrijf levert service en kwaliteit. Als hovenier gaan wij bij iedereen professioneel, betrouwbaar en vakbekwaam te werk.  Hierdoor bent u verzekerd van een tuin waar u van droomt! Voor meer informatie over TuinKeur en onze certificering klikt u hier 

hovenier Sneek Hoekstra TuinKeur

Waar mee kunnen wij u van dienst zijn?

 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag! Contact