Winterdienst: De winter is een prachtige tijd; alles mooi wit van de sneeuw en lekker schaatsen op het natuurijs. Het winterweer kan echter ook voor heel wat problemen zorgen. De sneeuw dooit en vriest weer aan en hierdoor kan het behoorlijk glad worden. Dit alles kan tot gevaarlijke situaties leiden: u kunt uw parkeerruimte niet gebruiken, het terrein om het bedrijf is niet veilig. Bij eventueel letsel kan uw bedrijf zelfs aansprakelijk gesteld worden mocht u er niks aan gedaan hebben om letsel door gladheid te voorkomen.

Het is natuurlijk wel prettig voor uw klanten dat u goed bereikbaar bent en dat ze veilig bij u op het terrein kunnen komen. Hier komen wij om de hoek kijken met onze winterdienst, wij hebben alle middelen om uw terrein sneeuwvrij te maken en te strooien tegen gladheid.

Wij van Hoveniersbedrijf S. Hoekstra staan voor u klaar. Bedrijf, particulier of instelling. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Neem gerust contact met ons op dan kunnen we gezamenlijk altijd tot een goede oplossing komen. Bekijk ook hier onze recensies!